wat wij doen

Raymakers Ontwerp ontwikkelt, ontwerpt en realiseert. Voor de zakelijke markt en voor particulieren. Wij zijn altijd op zoek naar de balans tussen tijdloos mooi en praktisch uitvoerbaar. Voor projecten die uiteenlopen van architectonisch ontwerp tot grafische vormgeving.

Ons werk beperkt zich niet tot één specialisme. Wij realiseren onder meer beursstands, displays, exposities, showrooms, verbouwingen en interieurs. Maar ook voor brochures, magazines en huisstijlen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende specialismen
Als multidisciplinair bureau bieden wij u de mogelijkheid verschillende specialismen te combineren. Zo kunnen wij binnen één project zowel de ruimtelijke als grafische vormgeving op ons nemen. Maar ook voor het ontwerp en de uitvoering kunt u bij ons terecht. En dit onder één dak, werkt prettig en efficiënt.

Ontwerp, uitvoering én afwerking
Wij realiseren een totaalplan en staan garant voor het ontwerp, de uitvoering en de afwerking. U kunt met ons van start aan het begin van een ontwerpproces, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom wanneer u bijvoorbeeld alleen behoefte heeft aan de realisatie van een product.

Haalbare aanpak
Wij zijn ons steeds bewust van de uitvoerbaarheid van onze creatieve ideeën. Wij houden van een haalbare aanpak en een realistische planning. Wij denken vooruit en bedenken duurzame en originele oplossingen. Natuurlijk gebeurt dit allemaal in nauw onderling overleg. We beginnen daarom pas met schetsen, nadat we heel goed naar u geluisterd hebben.

Eén contactpersoon
Raymakers Ontwerp houdt de lijnen kort. Onze klanten kunnen rekenen op één centrale contactpersoon die de partijen aanstuurt en alles regelt binnen de processen, het gestelde budget en de planning. Samen met een stevig netwerk van freelance professionals, kunnen wij u op maat van dienst zijn.

Meer informatie
Graag geven wij een compleet beeld van wat Raymakers Ontwerp voor u kan betekenen.

Freek Raymakers
Telefoon: +31 (0)6 55 86 41 91

E-mail: freek@raymakersontwerp.nl

Inge Raymakers
Telefoon: +31 (0)6 24 62 44 62
E-mail: inge@raymakersontwerp.nl